fbpx

Vernietiging van wespennesten in Haaltert

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in een muur ?

Vermoedt u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke verdelging gewoonlijk aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane problemen vergroot in dezelfde richting. Zie op welke wijze u onmiddellijk iets kunt ondernemen met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is altijd een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het vaak noodzakelijk is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te doden. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk riskant !
Het is over het algemeen makkelijk om contact op te nemen met de brandweer om de vernietiging van het wespennest te voltrekken. Onlangs, worden de brandweermannen van Haaltert overdonderd met dit type interventies. Ondanks de prijzen, blijft men non-stop een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te beantwoorden. Hierdoor hebben een groot aantal brandweerzones bepaalt om het bedrag voor deze vorm van noodoproepen op te trekken. Zodoende probeert men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk concentreren op de meest dringende aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van een wespennest moet negeren. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Haaltert.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om data voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Haaltert.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, is ons motto om u een op voorhand afgesproken prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde situaties, zoals nesten onder het dak of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest resistent en vraagt het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Betaal 30 € extra en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Haaltert.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen