fbpx

Vernietiging van wespennesten in Haacht

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in de grond ?

Vreest u het bestaan van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een snelle behandeling meestal aangeraden. Een nest groeit snel en de ontstane narigheid zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u nu kunt handelen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in eigen huis is uiteraard een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het vaak noodzakelijk is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan zeer riskant !
Het is over het algemeen gebruikelijk om een beroep te doen op brandweerlieden om de behandeling van een wespennest uit te voeren. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Haacht overdonderd met dit type interventies. Ondanks de prijs, blijft men overmatig een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben vele kazernes beslist om het bedrag voor dit soort interventies te verhogen. Zo probeert men de aanvragers te ontraden om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich vooral focussen op de meest urgente interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing blijft vandaag de dag om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Haacht.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Haacht.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest lastige situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na ons bezoek . Is het nest bestand en vereist het een volgende behandeling? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Haacht.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen