fbpx

Vernietiging van wespennesten in Grobbendonk

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in uw tuin ?

Constateert u de aanwezigheid van wespen dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke behandeling in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de ontstane drukte vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u snel kunt handelen om deze invasie een halt toe te roepen en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is hoe dan ook een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Weet eerst en vooral dat het dikwijls onmisbaar is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te doden. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan riskant!
Het is over het algemeen aangeraden om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen en -vrouwen om de behandeling van een wespennest te voltrekken. Vandaag de dag worden de brandweermannen van Grobbendonk overdonderd met dit soort interventies. Ondanks de prijs blijft men continu gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Om deze reden hebben een groot aantal brandweerzones beslist om het bedrag voor deze vorm van noodoproepen te verhogen. Zodoende doet men een poging burgers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen en -vrouwen zich voornamelijk concentreren op de meest dringende vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de behandeling van uw wespennest moet laten vallen. Houd echter in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is. De beste oplossing is op dit moment om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Grobbendonk.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons op te bellen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Grobbendonk.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen en -vrouwen of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor aan een vast tarief van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot andere ondernemingen in de sector, willen wij u een uniek vast tarief voorstellen. Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. Na ons werk bent u op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten. Is het nest immuun en vraagt het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit dicht bij uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Grobbendonk.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen