fbpx

Vernietiging van wespennesten in Grimbergen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in uw slaapkamer ?

Vreest u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke interventie vaak aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de veroorzaakte problemen neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek hoe u onmiddellijk kunt tussenkomen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is altijd een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het in vele gevallen noodzakelijk is om een beroep te doen op experten om een wespennest te vernielen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest kan riskant !
Het is doorgaans gebruikelijk om zich te wenden tot brandweermannen om de vernietiging van het wespennest uit te voeren. Recentelijk, worden de brandweermannen van Grimbergen overstelpt met dit soort interventies. Ondanks hun tarieven, blijft men overmatig een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Hierdoor hebben een groot aantal kazernes bepaalt om het tarief voor dit type interventies te verhogen. Zo tracht men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk richten op de meest dringende vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van uw wespennest moet negeren. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is momenteel om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Grimbergen.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Grimbergen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs geldig voor de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest bestand en vereist het een volgende interventie? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verwijdering van uw wespennest in Grimbergen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen