fbpx

Vernietiging van wespennesten in Gooik

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in uw slaapkamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van hoornaars in uw schoorsteen of op uw dak ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle vernietiging vaak aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de veroorzaakte problemen neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke manier u snel kunt reageren om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is uiteraard een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het vaak verplicht is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan zeer gevaarlijk !
Het is meestal aangeraden om contact op te nemen met brandweerlieden om de verwijdering van uw wespennest te realiseren. Recentelijk, wordt de brandweer van Gooik overstelpt met dit type oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben vele kazernes beslist om de prijs voor dit soort noodoproepen te vermeerderen. Zo doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral focussen op de meest dringende aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van het wespennest moet afblazen. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is.Het beste is op dit moment om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Gooik.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Gooik.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de sector, is ons motto om u een unieke vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde nesten, zoals nesten onder het dak of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest immuun en vraagt het een tweede bezoek? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Gooik.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen