fbpx

Vernietiging van wespennesten in Glabbeek

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in een muur ?

Vermoedt u de aanwezigheid van wespen in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke behandeling vaak aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de ontstane narigheid neemt toe volgens dezelfde proporties. Zie hoe u onmiddellijk kunt handelen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in eigen huis is uiteraard een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het dikwijls verplicht is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernietigen. Zelf actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk riskant !
Het is meestal aanbevolen om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de verdelging van het wespennest uit te voeren. Vandaag, worden de brandweerlieden van Glabbeek overdonderd met dit type interventies. Ondanks de prijzen, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben verschillende brandweerzones bepaalt om de vergoeding voor dit type oproepen te vermeerderen. Hiermee poogt men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk richten op de meest problematische vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest moet vergeten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de goede methode is.De beste oplossing blijft op dit moment om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Glabbeek.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Glabbeek.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige situaties, zoals in de muur of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en staan garant voor verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest bestand en vereist het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Glabbeek.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen