fbpx

Vernietiging van wespennesten in Gistel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in een muur ?

Vreest u het bestaan van wespen in uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een snelle interventie in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest groeit snel en de ontstane narigheid zwelt aan volgens dezelfde proporties. Zie op welke manier u onmiddellijk kunt reageren om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is uiteraard de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls onmisbaar is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te vernietigen. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan zeer riskant !
Het is veelal haalbaar om contact op te nemen met brandweerlieden om de vernietiging van uw wespennest uit te voeren. Momenteel, wordt de brandweer van Gistel overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men non-stop een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben vele kazernes beslist om het tarief voor dit soort interventies te verhogen. Zo doet men een poging de de aanvragers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats focussen op de meest urgente aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van het wespennest moet negeren. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is.Het beste blijft vandaag de dag om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Gistel.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Gistel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke gevallen, zoals in de schoorsteen of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en garanderen u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten na onze komst. Is het nest resistent en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 € meer en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Gistel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen