fbpx

Vernietiging van wespennesten in Gingelom

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in de grond ?

Constateert u de aanwezigheid van ongedierte in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke verdelging ten zeerste aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane problemen vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u nu kunt reageren met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is nog de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls onmisbaar is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk riskant !
Het is meestal aanbevolen om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de verdelging van het wespennest te voltrekken. Recentelijk, worden de brandweermannen van Gingelom overstelpt met dit soort noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal brandweerzones beslist om het bedrag voor dit soort interventies te verhogen. Hiermee doet men een poging de de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk concentreren op de meest urgente vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van het wespennest moet aan de kant zetten. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen blijft vandaag de dag om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Gingelom.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Gingelom.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot firma’s in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons werk. Is het nest immuun en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een verdelging? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Gingelom.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen