fbpx

Vernietiging van wespennesten in Geraardsbergen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld op uw zolder ?

Vreest u het bestaan van ongewenste insecten in uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verwijdering in de meeste gevallen aangeraden. Een nest groeit snel en de veroorzaakte problemen vergroot volgens dezelfde proporties. Ontdek hoe u snel kunt tussenkomen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is uiteraard een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het dikwijls onmisbaar is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is veelal haalbaar om zich te wenden tot de brandweer om de verdelging van het wespennest te realiseren. Dit jaar, wordt de brandweer van Geraardsbergen overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende brandweerzones bepaalt om het bedrag voor dit soort oproepen te vermeerderen. Zo probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk richten op de meest urgente vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen niet altijd de goede methode is.Het beste is vandaag de dag om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Geraardsbergen.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om data voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Geraardsbergen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en verzekeren u kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen na onze komst. Is het nest immuun en vraagt het een tweede verstuiving? Wij komen zonder extra kosten terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Geraardsbergen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen