fbpx

Vernietiging van wespennesten in Geetbets

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd op uw zolder ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Zodra een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verdelging in de meeste gevallen aangeraden. Een nest groeit snel en de gecreërde drukte neemt toe volgens dezelfde proporties. Zie op welke wijze u nu kunt reageren om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is uiteraard een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het regelmatig verplicht is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is doorgaans denkbaar om contact op te nemen met brandweermannen om de vernietiging van uw wespennest te voltrekken. Onlangs, worden de brandweermannen van Geetbets overdonderd met dit type interventies. Ondanks de prijzen, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben verschillende kazernes bepaalt om het tarief voor dit type interventies te verhogen. Op deze manier probeert men de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk concentreren op de meest urgente vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet laten vallen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.Het beste is tegenwoordig om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Geetbets.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Geetbets.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde situaties, zoals in de muur of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en verzekeren u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest bestand en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een uitroeiing? Betaal 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Geetbets.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen