fbpx

Vernietiging van wespennesten in Geel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in uw tuin ?

Constateert u het bestaan van ongewenste insecten in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke interventie meestal aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane problemen zwellen aan volgens dezelfde proporties. Zie op welke wijze u onmiddellijk te werk kunt gaan met als doel deze aanval stop te zetten en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is uiteraard een oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Weet bovenal dat het dikwijls essentieel is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te decimeren. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel riskant!
Het is over het algemeen mogelijk om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van een wespennest te realiseren. Momenteel worden de brandweermannen en -vrouwen van Geel bedolven onder dit type interventies. Ondanks de prijzen blijft men overmatig gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben verschillende kazernes beslist om de prijs voor dit soort oproepen te vermeerderen. Op deze manier doet men een poging de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen en -vrouwen zich vooral focussen op de meest problematische verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet laten vallen. Houd in gedachten dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de beste oplossing is. Tegenwoordig kunt u zich best richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Geel.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Geel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen en -vrouwen of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast bedrag van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, willen wij u een vast tarief voorleggen. Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. Aansluitend op onze komst bent u bij u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest bestand en vraagt het een tweede behandeling? Wij komen zonder supplement opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons zijn er geen onaangename verrassingen bij de facturatie.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Geel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen