fbpx

Vernietiging van wespennesten in Gavere

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd op uw zolder ?

Constateert u de aanwezigheid van ongedierte in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verdelging meestal aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de ontstane drukte zwelt aan in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u nu kunt handelen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is nog een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het regelmatig verplicht is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te decimeren. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is meestal mogelijk om contact op te nemen met brandweermannen om de verdelging van het wespennest te realiseren. Dit jaar, wordt de brandweer van Gavere bedolven onder dit type noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Hierdoor hebben verschillende kazernes beslist om het tarief voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Hiermee tracht men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk focussen op de meest problematische aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Weet gewoon dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen is momenteel om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Gavere.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Gavere.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons werk. Is het nest resistent en vraagt het een nieuwe interventie? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 euro extra en wij garanderen een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Gavere.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen