fbpx

Vernietiging van wespennesten in Galmaarden

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in de grond ?

Constateert u het bestaan van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een snelle verwijdering meestal aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de ontstane drukte zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u nu kunt tussenkomen om deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is altijd een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het vaak verplicht is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is over het algemeen denkbaar om contact op te nemen met brandweerlieden om de verwijdering van uw wespennest te voltrekken. Momenteel, worden de brandweermannen van Galmaarden overstelpt met dit soort interventies. Ondanks de prijzen, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende brandweerzones bepaalt om de vergoeding voor dit soort oproepen op te trekken. Zodoende probeert men de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats focussen op de meest problematische interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van uw wespennest moet negeren. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd de beste oplossing is.De beste oplossing is momenteel om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Galmaarden.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Galmaarden.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de branche, willen wij u een op voorhand afgesproken vast tarief aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de muur of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na onze komst. Is het nest resistent en vraagt het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Galmaarden.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen