fbpx

Vernietiging van wespennesten in Evergem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in uw slaapkamer ?

Vermoedt u het bestaan van wespen in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een snelle verwijdering meestal aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de ontstane narigheid zwelt aan in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u snel kunt handelen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest thuis is nog een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het regelmatig essentieel is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te uitroeien. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan riskant !
Het is doorgaans haalbaar om contact op te nemen met de brandweer om de behandeling van een wespennest te realiseren. Vandaag, wordt de brandweer van Evergem bedolven onder dit soort interventies. Ondanks hun tarieven, blijft men overmatig gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te beantwoorden. Bijgevolg hebben verschillende brandweerzones bepaalt om de prijs voor dit type oproepen op te trekken. Zodoende tracht men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest problematische vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd de beste oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft tegenwoordig om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Evergem.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Evergem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een vernietigingsbedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, is het onze wil om u een unieke prijs voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde situaties, zoals in de muur of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest immuun en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Evergem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen