fbpx

Vernietiging van wespennesten in Essen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd op uw zolder ?

Bent u bang voor het bestaan van hoornaars in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest vastgesteld wordt, is een snelle behandeling meestal aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane drukte neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u onmiddellijk te werk kunt gaan met als doel deze aanval af te weren en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is terecht een reden tot bezorgdheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er bovenal van bewust dat het in vele gevallen essentieel is contact op te nemen met professionelen om een wespennest uit te roeien. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk gevaarlijk!
Het is meestal gebruikelijk om een beroep te doen op brandweerlieden om de verdelging van het wespennest uit te voeren. Vandaag de dag wordt de brandweer van Essen overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de prijzen blijft men non-stop gebruik maken van de diensten van de brandweermannen en -vrouwen. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben meerdere kazernes beslist om het tarief voor dit soort noodoproepen te vermeerderen. Op deze manier tracht men particuliere mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk focussen op de meest urgente interventies die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de verdelging van uw wespennest moet negeren. Houd gewoon in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen en -vrouwen niet altijd de goede beslissing is. Momenteel is de beste oplossing zich richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Essen.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Essen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere bedrijven in de branche, is ons motto om u een uniek vast tarief voor te stellen. Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en verzekeren u kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. Na onze komst bent u op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten. Is het nest bestand en vereist het een tweede bezoek? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit dicht bij uw woonplaats. Wenst u dringend een verdelging? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Essen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen