fbpx

Vernietiging van wespennesten in Espierres-Helchin

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in uw tuin ?

Vreest u het bestaan van wespen in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een snelle vernietiging meestal aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de ontstane narigheid vergroot in dezelfde richting. Zie op welke wijze u nu kunt handelen om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest thuis is uiteraard een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het dikwijls verplicht is contact op te nemen met experten om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is meestal een goed idee om een beroep te doen op de brandweer om de verwijdering van een wespennest uit te voeren. Momenteel, worden de brandweerlieden van Espierres-Helchin bedolven onder dit type oproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te behandelen. Bijgevolg hebben verschillende kazernes bepaalt om het tarief voor dit type noodoproepen op te trekken. Op deze manier poogt men de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats richten op de meest urgente aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van een wespennest moet laten vallen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is.Het beste is tegenwoordig om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Espierres-Helchin.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Espierres-Helchin.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke prijs te beloven . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest lastige situaties, zoals in de muur of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en garanderen u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest immuun en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Espierres-Helchin.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen