fbpx

Vernietiging van wespennesten in Erpe-mere

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in een muur ?

Vreest u het bestaan van wespen in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Zodra een nest vastgesteld wordt, is een snelle interventie in de meeste gevallen aangeraden. Een nest breidt zich snel uit en de gecreërde drukte zwelt aan op dezelfde manier. Zie op welke manier u onmiddellijk kunt tussenkomen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is altijd de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het vaak essentieel is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernietigen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk riskant !
Het is over het algemeen makkelijk om zich te wenden tot de brandweer om de verdelging van het wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Erpe-mere bedolven onder dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men continu gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Hierdoor hebben meerdere kazernes bepaalt om het tarief voor deze vorm van oproepen te vermeerderen. Hiermee tracht men de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk focussen op de meest urgente vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van het wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing is op dit moment om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Erpe-mere.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Erpe-mere.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een vaste vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de muur of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest resistent en vraagt het een volgende verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 € extra en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Erpe-mere.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen