fbpx

Vernietiging van wespennesten in Elsene

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in een kamer ?

Bent u bang voor het bestaan van hoornaars in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een snelle behandeling in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de gecreërde drukte zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u onmiddellijk kunt handelen met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is nog een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het dikwijls verplicht is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te verdelgen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan riskant !
Het is doorgaans haalbaar om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verwijdering van een wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Elsene overstelpt met dit type interventies. Ondanks de prijzen, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben verschillende brandweerzones bepaalt om het bedrag voor dit soort noodoproepen op te trekken. Zo probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats concentreren op de meest urgente interventies die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet negeren. Weet gewoon dat een wespennest laten behandelen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen blijft vandaag de dag om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Elsene.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Elsene.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, is het onze wil om u een vaste prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest lastige nesten, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en garanderen u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na onze komst. Is het nest bestand en vraagt het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Elsene.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen