fbpx

Vernietiging van wespennesten in Eeklo

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw slaapkamer ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Eenmaal een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke behandeling in de meeste gevallen aangeraden. Een nest groeit snel en de gecreërde problemen zwelt aan op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u snel te werk kunt gaan met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest bij u thuis is altijd een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen onmisbaar is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernietigen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is meestal aangeraden om een beroep te doen op de brandweer om de verdelging van het wespennest te realiseren. Vandaag, wordt de brandweer van Eeklo overdonderd met dit type noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men continu contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Bijgevolg hebben meerdere kazernes beslist om het bedrag voor dit soort oproepen op te trekken. Zo probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral focussen op de meest dringende verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet aan de kant zetten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen niet altijd de beste oplossing is.Het beste is op dit moment om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Eeklo.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke interventie voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Eeklo.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de branche, willen wij u een vaste vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke gevallen, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest immuun en vereist het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de vernietiging van uw wespennest in Eeklo.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen