fbpx

Vernietiging van wespennesten in Duffel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in uw tuin ?

Constateert u de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke vernietiging ten zeerste aanbevolen. Een nest groeit snel en de gecreërde narigheid neemt toe in dezelfde richting. Zie op welke manier u nu iets kunt ondernemen met als doel deze aanval af te weren en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest thuis is altijd een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Weet hoe dan ook dat het in vele gevallen essentieel is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te vernietigen. Zelf actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk zeer riskant!
Het is doorgaans mogelijk om contact op te nemen met de brandweermannen en -vrouwen om de verwijdering van het wespennest uit te voeren. Tegenwoordig wordt de brandweer van Duffel bedolven onder dit soort noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men overmatig een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben meerdere kazernes beslist om de vergoeding voor dit type interventies te vermeerderen. Zodoende probeert men particuliere mensen te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen en -vrouwen zich vooral richten op de meest dringende verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet vergeten. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede reactie is. Momenteel kunt u zich best richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Duffel.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een afspraak vast te leggen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Duffel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten dat de kostprijs voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor aan een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot andere bedrijven in de sector, is het onze wil om u een unieke prijs te beloven. Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde nesten, zoals in de muur of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, deskundig en verzekeren u kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. Na onze interventie bent u op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten. Blijkt het nest resistent en vraagt het een nieuwe interventie? Wij komen zonder supplement opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een behandeling? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Duffel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen