fbpx

Vernietiging van wespennesten in Drogenbos

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd op uw zolder ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een snelle verwijdering in de meeste gevallen aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte problemen zwelt aan op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u snel kunt tussenkomen met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is altijd de oorzaak van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het dikwijls onmisbaar is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk riskant !
Het is meestal aanbevolen om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de behandeling van uw wespennest te realiseren. Vandaag, wordt de brandweer van Drogenbos overstelpt met dit soort noodoproepen. Ondanks de prijs, blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle noodoproepen te behandelen. Hierdoor hebben een groot aantal kazernes beslist om de prijs voor dit soort noodoproepen te vermeerderen. Op deze manier poogt men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk focussen op de meest dringende aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede methode is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Drogenbos.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om suggesties voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Drogenbos.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs te beloven . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest gecompliceerde situaties, zoals in de muur of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest immuun en vraagt het een tweede bezoek? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Spendeer 30 € extra en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Drogenbos.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen