fbpx

Vernietiging van wespennesten in Dilsen-Stokkem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien dicht bij uw woning ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongedierte in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Wanneer een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke vernietiging ten zeerste aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de gecreërde drukte vergroot in dezelfde richting. Zie op welke manier u snel iets kunt ondernemen om deze aanval af te weren en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is nog een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het regelmatig verplicht is om een beroep te doen op experten om een wespennest te verdelgen. Zelf actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk riskant !
Het is meestal makkelijk om zich te wenden tot brandweermannen om de vernietiging van een wespennest te voltrekken. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Dilsen-Stokkem overstelpt met dit soort oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men onophoudelijk gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones beslist om de vergoeding voor dit type oproepen te vermeerderen. Hiermee tracht men de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich vooral richten op de meest problematische interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van het wespennest moet vergeten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft momenteel om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Dilsen-Stokkem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om data voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Dilsen-Stokkem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke nesten, zoals in de muur of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons bezoek . Is het nest immuun en vraagt het een tweede verstuiving? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een verplaatsing die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Dilsen-Stokkem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen