fbpx

Vernietiging van wespennesten in Dilbeek

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in de grond ?

Vreest u de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging ten zeerste aangeraden. Een nest breidt zich snel uit en de ontstane narigheid neemt toe op dezelfde manier. Zie hoe u nu kunt reageren om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest thuis is nog de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het regelmatig verplicht is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te verdelgen. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is over het algemeen aanbevolen om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de vernietiging van uw wespennest te realiseren. Onlangs, worden de brandweerlieden van Dilbeek overstelpt met dit soort oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men overmatig contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben vele kazernes beslist om het tarief voor dit type oproepen te vermeerderen. Op deze manier probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk focussen op de meest problematische vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van het wespennest moet laten vallen. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.De beste oplossing blijft momenteel om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Dilbeek.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Dilbeek.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, is ons motto om u een unieke vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige nesten, zoals in de muur of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en verzekeren u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent bij u thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze komst. Is het nest resistent en vereist het een volgende interventie? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 euro meer en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Aarzel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Dilbeek.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen