fbpx

Vernietiging van wespennesten in Diksmuide

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd op uw zolder ?

Vreest u het bestaan van hoornaars in uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke interventie vaak aanbevolen. Een nest groeit snel en de veroorzaakte problemen vergroot volgens dezelfde proporties. Zie op welke wijze u snel kunt tussenkomen om deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is nog een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het in vele gevallen verplicht is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te verdelgen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan riskant !
Het is over het algemeen een goed idee om contact op te nemen met brandweerlieden om de verdelging van een wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, worden de brandweerlieden van Diksmuide overdonderd met dit type noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te behandelen. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones beslist om de vergoeding voor dit type noodoproepen te verhogen. Op deze manier probeert men de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich in de eerste plaats richten op de meest dringende vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van uw wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen is momenteel om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de regio rond Diksmuide.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te een beroep te doen op ons om data voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Diksmuide.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke vast tarief aan te bieden . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs van toepassing op de meest lastige gevallen, zoals nesten onder het dak of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en staan garant voor verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest immuun en vraagt het een nieuwe behandeling? Wij komen zonder supplement terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een verdelging? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Diksmuide.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen