fbpx

Vernietiging van wespennesten in Diest

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in een kamer ?

Vreest u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Zodra een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke behandeling ten zeerste aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de gecreërde problemen vergroot in dezelfde richting. Zie hoe u onmiddellijk iets kunt ondernemen met als doel deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in eigen huis is altijd een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het vaak essentieel is om een beroep te doen op experten om een wespennest te vernietigen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is doorgaans haalbaar om een beroep te doen op de brandweer om de vernietiging van een wespennest te realiseren. Vandaag, worden de brandweerlieden van Diest overdonderd met dit soort noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende kazernes bepaalt om het bedrag voor deze vorm van noodoproepen te vermeerderen. Zo tracht men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral focussen op de meest problematische vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van het wespennest moet vergeten. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.Het beste is momenteel om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de stad Diest.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om data voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Diest.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, willen wij u een vaste vast tarief voor te stellen . Dit tarief om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest bestand en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een behandeling die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Diest.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen