fbpx

Vernietiging van wespennesten in Diepenbeek

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in uw slaapkamer ?

Constateert u het bestaan van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke behandeling gewoonlijk aanbevolen. Een nest neemt snel in omvang toe en de veroorzaakte problemen vergroot in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u snel kunt reageren met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is uiteraard een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het dikwijls onmisbaar is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te uitroeien. Zelf actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk gevaarlijk !
Het is over het algemeen aanbevolen om een beroep te doen op de brandweer om de behandeling van uw wespennest te realiseren. Tegenwoordig, wordt de brandweer van Diepenbeek overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones beslist om het bedrag voor dit soort interventies te vermeerderen. Zodoende doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich hoofdzakelijk concentreren op de meest problematische aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van het wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten vernietigen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.Een van de beste oplossingen blijft momenteel om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals rond Diepenbeek.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij verdelgen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Diepenbeek.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke situaties, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest resistent en vraagt het een volgend bezoek? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Diepenbeek.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen