fbpx

Vernietiging van wespennesten in Destelbergen

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in uw tuin ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongedierte in uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke behandeling in de meeste gevallen aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de veroorzaakte drukte vergroot op dezelfde manier. Zie op welke manier u snel te werk kunt gaan met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is uiteraard een reden tot problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het regelmatig essentieel is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te uitroeien. Alleen actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan zeer gevaarlijk !
Het is over het algemeen aangeraden om een beroep te doen op brandweermannen om de verwijdering van het wespennest te realiseren. Momenteel, worden de brandweerlieden van Destelbergen overstelpt met dit soort interventies. Ondanks de prijs, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te behandelen. Hierdoor hebben vele brandweerzones bepaalt om het tarief voor dit type interventies te verhogen. Op deze manier probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats focussen op de meest urgente vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet aan de kant zetten. Weet gewoon dat een wespennest laten vernietigen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is.De beste oplossing blijft op dit moment om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Destelbergen.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te ons op te bellen om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Destelbergen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs te beloven . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige gevallen, zoals in de muur of in de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en verzekeren u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een volgende interventie? Wij komen zonder meerkost opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Destelbergen.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen