fbpx

Vernietiging van wespennesten in Dentergem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in een muur ?

Vreest u de aanwezigheid van wespen in uw pijpleiding of op uw dak ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verwijdering vaak aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde drukte neemt toe op dezelfde manier. Ontdek op welke manier u onmiddellijk kunt handelen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest thuis is nog de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen onmisbaar is contact op te nemen met experten om een wespennest te doden. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan mogelijk riskant !
Het is meestal aanbevolen om een beroep te doen op de brandweer om de verdelging van uw wespennest te voltrekken. Vandaag, worden de brandweermannen van Dentergem overstelpt met dit soort interventies. Ondanks de tarieven, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben meerdere brandweerzones beslist om het tarief voor dit type noodoproepen te vermeerderen. Hiermee poogt men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich in de eerste plaats concentreren op de meest urgente aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.Het beste is momenteel om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten rond Dentergem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Dentergem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de sector, willen wij u een vaste vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en verzekeren u verzorgd werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na ons bezoek . Is het nest immuun en vereist het een volgende behandeling? Wij komen zonder extra kosten terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Dentergem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen