fbpx

Vernietiging van wespennesten in Dendermonde

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in een muur ?

Constateert u het bestaan van ongedierte in uw pijpleiding of op uw dak ?

Zodra een nest gevonden wordt, is een snelle interventie vaak aangeraden. Een nest groeit snel en de ontstane drukte neemt toe volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke manier u onmiddellijk kunt tussenkomen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in eigen huis is nog een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het dikwijls onmisbaar is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te doden. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de uitroeiing van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is over het algemeen aanbevolen om een beroep te doen op de brandweer om de verdelging van uw wespennest te realiseren. Momenteel, wordt de brandweer van Dendermonde overdonderd met dit type interventies. Ondanks de prijzen, blijft men onophoudelijk contact opnemen met de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende kazernes bepaalt om de vergoeding voor dit type interventies te verhogen. Op deze manier doet men een poging de de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich voornamelijk richten op de meest problematische verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van een wespennest moet vergeten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.Het beste is momenteel om contact op te nemen met professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de buurt van Dendermonde.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een unieke interventie voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om data voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Dendermonde.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de sector, willen wij u een unieke prijs voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke nesten, zoals in de muur of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en verzekeren u kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op onze komst. Is het nest resistent en vraagt het een tweede interventie? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een behandeling die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Dendermonde.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen