fbpx

Vernietiging van wespennesten in Denderleeuw

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt in een kamer ?

Bent u bang voor de aanwezigheid van ongedierte in uw pijpleiding of op uw dak ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke interventie ten zeerste aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde narigheid vergroot in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u snel kunt tussenkomen om deze invasie af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is uiteraard een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in vele gevallen verplicht is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te doden. Zelf actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest kan mogelijk riskant !
Het is doorgaans een goed idee om zich te wenden tot brandweermannen om de behandeling van uw wespennest te voltrekken. Vandaag, wordt de brandweer van Denderleeuw bedolven onder dit soort oproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te behandelen. Daarom hebben een groot aantal kazernes bepaalt om de prijs voor dit soort oproepen te vermeerderen. Zodoende probeert men de particulierde mensen te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest dringende interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest moet negeren. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.De beste oplossing blijft vandaag de dag om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de nabijheid van Denderleeuw.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Denderleeuw.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast vaste prijs van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een op voorhand afgesproken vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke situaties, zoals in de schoorsteen of in de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze techniekers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en garanderen u verzorgd werk.

Een snel resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest immuun en vereist het een tweede verstuiving? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een verdelging? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in Denderleeuw.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen