fbpx

Vernietiging van wespennesten in Deinze

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in een kamer ?

Constateert u het bestaan van ongedierte in uw pijpleiding of ter hoogte van uw dak ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een snelle verwijdering vaak aangeraden. Een nest breidt zich zeer snel uit en de ontstane drukte neemt toe in dezelfde richting. Zie hoe u onmiddellijk te werk kunt gaan om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest thuis is uiteraard een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen verplicht is om een beroep te doen op experten om een wespennest te verdelgen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest kan zeer gevaarlijk !
Het is doorgaans makkelijk om contact op te nemen met de brandweer om de vernietiging van uw wespennest te realiseren. Recentelijk, worden de brandweermannen van Deinze bedolven onder dit soort interventies. Ondanks de prijs, blijft men continu een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal kazernes beslist om het bedrag voor deze vorm van interventies te vermeerderen. Hiermee poogt men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk focussen op de meest problematische vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van het wespennest moet aan de kant zetten. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede beslissing is.Het beste blijft momenteel om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Deinze.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om data voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Deinze.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te benadrukken het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld som van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest lastige situaties, zoals in de schoorsteen of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en garanderen u een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons werk. Is het nest bestand en vraagt het een tweede verstuiving? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Deinze.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen