fbpx

Vernietiging van wespennesten in Deerlijk

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt op uw zolder ?

Constateert u de aanwezigheid van hoornaars in uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een snelle interventie ten zeerste aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde drukte zwelt aan in dezelfde richting. Ontdek hoe u onmiddellijk kunt reageren met als doel deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is nog een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het vaak noodzakelijk is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te decimeren. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest kan zeer riskant !
Het is over het algemeen een goed idee om zich te wenden tot brandweermannen om de verdelging van een wespennest te voltrekken. Vandaag, worden de brandweermannen van Deerlijk bedolven onder dit soort noodoproepen. Ondanks de prijs, blijft men non-stop een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te beantwoorden. Bijgevolg hebben verschillende kazernes beslist om de vergoeding voor dit type interventies te vermeerderen. Zo doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich vooral richten op de meest urgente interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van het wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd een goede oplossing is.Het beste blijft momenteel om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Deerlijk.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze verdelgers die actief is in de regio rond Deerlijk.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een unieke prijs te beloven . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde gevallen, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons bezoek . Is het nest immuun en vereist het een nieuwe interventie? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 € extra en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Deerlijk.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen