fbpx

Vernietiging van wespennesten in De pinte

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld op uw zolder ?

Constateert u de aanwezigheid van wespen dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest vastgesteld wordt, is een snelle verwijdering gewoonlijk aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde drukte vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u snel kunt reageren om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is nog een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk zeer gevaarlijk !
Het is meestal denkbaar om zich te wenden tot brandweerlieden om de verwijdering van een wespennest uit te voeren. Recentelijk, worden de brandweerlieden van De pinte overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te behandelen. Daarom hebben een groot aantal kazernes beslist om de prijs voor deze vorm van noodoproepen op te trekken. Op deze manier doet men een poging de de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich voornamelijk concentreren op de meest dringende aanvragen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van een wespennest moet aan de kant zetten. Weet gewoon dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.Het beste is vandaag de dag om zich te richten tot specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond De pinte.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om suggesties voor een afspraak vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond De pinte.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een verdelgingsbedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke vast tarief voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of in de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, performant en staan garant voor verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na onze interventie. Is het nest bestand en vereist het een volgend bezoek? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 € meer en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in De pinte.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen