fbpx

Vernietiging van wespennesten in De panne

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gelokaliseerd in uw slaapkamer ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een snelle verdelging vaak aanbevolen. Een nest wordt snel groter en de gecreërde narigheid vergroot volgens dezelfde proporties. Zie op welke wijze u snel kunt handelen met als doel deze invasie stop te zetten en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in eigen huis is nog de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls onmisbaar is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te doden. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is potentieel riskant !
Het is veelal aangeraden om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de verwijdering van uw wespennest uit te voeren. Momenteel, worden de brandweerlieden van De panne overdonderd met dit soort noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende brandweerzones beslist om het bedrag voor deze vorm van oproepen te verhogen. Hiermee poogt men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest dringende vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van het wespennest moet vergeten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede oplossing is.Een van de beste oplossingen blijft tegenwoordig om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond De panne.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke interventie voor. Wij vernietigen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te ons op te bellen om data voor een afspraak vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond De panne.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een private onderneming. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken som van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot firma’s in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest lastige situaties, zoals in de muur of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, competent en verzekeren u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest immuun en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Betaal 30 euro meer en wij garanderen een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in De panne.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen