fbpx

Vernietiging van wespennesten in De haan

Heeft u een wespen- of hoornaarnest opgemerkt op uw zolder ?

Vreest u het bestaan van ongewenste insecten in uw schoorsteen of op uw dak ?

Zodra een nest vastgesteld wordt, is een snelle interventie vaak aangeraden. Een nest groeit snel en de gecreërde drukte vergroot volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u snel iets kunt ondernemen om deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is altijd de oorzaak van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, wees u ervan bewust dat het dikwijls onmisbaar is om een beroep te doen op experten om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel riskant !
Het is meestal mogelijk om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van een wespennest te voltrekken. Vandaag, worden de brandweerlieden van De haan overdonderd met dit soort noodoproepen. Ondanks de tarieven, blijft men onophoudelijk gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende kazernes beslist om het tarief voor dit soort oproepen te vermeerderen. Hiermee tracht men de burgers te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweer, ten voordele van private gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats focussen op de meest dringende vernietigingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van het wespennest moet afblazen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is.Het beste blijft momenteel om een beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond De haan.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij behandelen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te ons op te bellen om data voor een interventie te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond De haan.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een vernietigingsbedrijf. Wij stellen u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de branche, is ons motto om u een vaste vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest lastige nesten, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en verzekeren u verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest immuun en vereist het een volgend bezoek? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan zorgen voor de vernietiging van uw hoornaarnest in De haan.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen