fbpx

Vernietiging van wespennesten in Damme

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een muur ?

Vermoedt u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of op uw dak ?

Op het moment dat een nest gelokaliseerd wordt, is een onmiddellijke verwijdering gewoonlijk aanbevolen. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde narigheid zwelt aan op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u snel kunt tussenkomen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is altijd een reden tot ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, weet dat het vaak noodzakelijk is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest kan mogelijk zeer riskant !
Het is meestal aanbevolen om contact op te nemen met brandweermannen om de vernietiging van het wespennest te voltrekken. Vandaag, wordt de brandweer van Damme overstelpt met dit type noodoproepen. Ondanks hun tarieven, blijft men non-stop contact opnemen met de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben verschillende kazernes beslist om het bedrag voor deze vorm van noodoproepen te verhogen. Zo probeert men de burgers te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich in de eerste plaats focussen op de meest urgente vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet afblazen. Weet gewoon dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen is op dit moment om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Damme.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u te maken heeft, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij behandelen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te een beroep te doen op ons om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze experten die actief is in de regio rond Damme.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de kostprijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de branche, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs van toepassing op de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. U bent bij u thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons bezoek . Is het nest bestand en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een uitroeiing? Spendeer 30 € meer en wij garanderen een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Damme.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen