fbpx

Vernietiging van wespennesten in Buggenhout

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien op uw zolder ?

Constateert u het bestaan van ongedierte in uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle interventie ten zeerste aangeraden. Een nest wordt snel groter en de veroorzaakte drukte vergroot in dezelfde richting. Zie hoe u snel te werk kunt gaan met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is nog een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het vaak noodzakelijk is om een beroep te doen op experten om een wespennest te uitroeien. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel riskant !
Het is over het algemeen gebruikelijk om een beroep te doen op brandweermannen om de behandeling van een wespennest te realiseren. Tegenwoordig, worden de brandweerlieden van Buggenhout overdonderd met dit soort oproepen. Ondanks de prijs, blijft men onophoudelijk een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle noodoproepen te beantwoorden. Hierdoor hebben verschillende kazernes beslist om het bedrag voor dit type interventies op te trekken. Op deze manier tracht men de burgers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke verdelgers. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats concentreren op de meest urgente interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de verdelging van het wespennest moet laten vallen. Weet alleen dat een wespennest laten behandelen door de brandweer niet altijd de goede beslissing is.Het beste blijft tegenwoordig om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Buggenhout.

Onze interventiedomeinen

In functie van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Buggenhout.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast tarief van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste vast tarief te beloven . Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs geldig voor de meest moeilijke situaties, zoals nesten onder het dak of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is verzekerd. U bent op uw eigendom verlost van alle sporen van vliesvleugeligen na onze komst. Is het nest resistent en vraagt het een tweede interventie? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een interventie? Betaal 30 € extra en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Buggenhout.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen