fbpx

Vernietiging van wespennesten in Bree

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in een kamer ?

Constateert u het bestaan van wespen in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Eenmaal een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle behandeling gewoonlijk aanbevolen. Een nest wordt snel groter en de veroorzaakte drukte neemt toe in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u onmiddellijk kunt reageren om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest in huis is altijd een reden tot zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het in vele gevallen verplicht is contact op te nemen met professionelen om een wespennest te vernielen. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk gevaarlijk !
Het is over het algemeen een goed idee om een beroep te doen op de brandweer om de verdelging van uw wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Bree overdonderd met dit soort oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men continu een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Om deze reden hebben een groot aantal brandweerzones bepaalt om het tarief voor dit soort interventies te verhogen. Hiermee tracht men de particulierde mensen te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van private gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich in de eerste plaats richten op de meest urgente aanvragen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de verdelging van uw wespennest moet vergeten. Weet gewoon dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.De beste oplossing is vandaag de dag om contact op te nemen met specialisten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de regio rond Bree.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Bree.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een private onderneming. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een vaste vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen na ons werk. Is het nest immuun en vereist het een tweede bezoek? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw wespennest in Bree.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen