fbpx

Vernietiging van wespennesten in Bredene

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in een kamer ?

Vermoedt u de aanwezigheid van wespen in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke verdelging in de meeste gevallen aangeraden. Een nest neemt snel in omvang toe en de veroorzaakte problemen vergroot in dezelfde richting. Zie op welke wijze u snel kunt handelen met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest bij u thuis is uiteraard een reden tot onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het regelmatig verplicht is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te doden. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is over het algemeen mogelijk om uw toevlucht te nemen tot brandweermannen om de vernietiging van een wespennest uit te voeren. Onlangs, wordt de brandweer van Bredene overstelpt met dit soort noodoproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men continu gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle oproepen te beantwoorden. Daarom hebben vele kazernes bepaalt om de prijs voor deze vorm van noodoproepen te verhogen. Zo poogt men de burgers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich voornamelijk concentreren op de meest dringende interventies die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de behandeling van een wespennest moet aan de kant zetten. Weet alleen dat een wespennest laten verdelgen door de brandweerlieden niet altijd de goede reactie is.Het beste blijft vandaag de dag om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Bredene.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke oplossing voor. Wij verdelgen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een afspraak te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Bredene.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken tarief van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke prijs aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige nesten, zoals in de muur of in de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een snel resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na ons bezoek . Is het nest immuun en vereist het een volgende verstuiving? Wij komen zonder meerkost terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 euro meer en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Bredene.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen