fbpx

Vernietiging van wespennesten in Brecht

Heeft u een wespen- of hoornaarnest ontdekt in een muur ?

Vreest u het bestaan van ongewenste insecten in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke vernietiging vaak aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de ontstane drukte neemt toe in dezelfde richting. Ontdek op welke manier u onmiddellijk kunt handelen met als doel deze aanval een halt toe te roepen en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest bij u thuis is een oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, weet dat het in de meeste situaties verplicht is om contact op te nemen met specialisten om een wespennest te decimeren. Alleen actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest is potentieel gevaarlijk!
Het is over het algemeen makkelijk om een beroep te doen op de brandweermannen en -vrouwen om de vernietiging van uw wespennest uit te voeren. Momenteel worden de brandweerlieden van Brecht bedolven onder dit soort oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men non-stop gebruik maken van de diensten van de brandweermannen en -vrouwen. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle noodoproepen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende brandweerzones bepaald om de prijs voor deze vorm van interventies te verhogen. Zodoende poogt men de aanvragers te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private verdelgers. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk focussen op de meest urgente verdelgingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet negeren. Houd gewoon in het achterhoofd dat een wespennest laten behandelen door de brandweerlieden niet altijd de goede methode is. Tegenwoordig is een van de beste oplossingen om een beroep te doen op specialisten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Brecht.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij vernietigen hoofdzakelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons op te bellen om voorstellen voor een interventie te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Brecht.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten dat het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 euro inclusief btw.
Anders dan andere firma’s in de sector, is het onze wil om u een unieke prijs te beloven. Deze prijs om een wespennest weg te nemen, is zelfs geldig voor de meest lastige gevallen, zoals in de schoorsteen of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze verdelgers hebben allemaal een training gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, gelinkt aan de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, deskundig en staan garant voor verzorgd werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is verzekerd. Na ons bezoek bent u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen. Blijkt het nest resistent en vereist het een nieuw bezoek? Wij komen zonder supplement opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 euro extra en wij zorgen voor een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Via ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de verwijdering van uw hoornaarnest in Brecht.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen