fbpx

Vernietiging van wespennesten in Brasschaat

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in de grond ?

Vreest u de aanwezigheid van hoornaars in uw pijpleiding of op uw dak ?

Op het moment dat een nest vastgesteld wordt, is een onmiddellijke verwijdering ten zeerste aangeraden. Een nest breidt zich snel uit en de veroorzaakte problemen nemen toe volgens dezelfde proporties. Ontdek hoe u snel iets kunt ondernemen met als doel deze aanval af te weren en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is altijd een bron van onrust.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Wees u er in de eerste plaats van bewust dat het doorgaans noodzakelijk is om een beroep te doen op specialisten om een wespennest te vernietigen. Zelf actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest kan mogelijk gevaarlijk!
Het is meestal aanbevolen om contact op te nemen met brandweerlieden om de verdelging van een wespennest te realiseren. De laatste tijd worden de brandweermannen en -vrouwen van Brasschaat overstelpt met dit type oproepen. Ondanks de prijzen blijft men onophoudelijk gebruik maken van de diensten van de brandweermannen en -vrouwen. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Om deze reden hebben verschillende brandweerzones bepaald om de vergoeding voor dit soort oproepen op te trekken. Zodoende doet men een poging particuliere mensen te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen en -vrouwen, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kan de brandweer zich vooral concentreren op de meest urgente verdelgingen die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de behandeling van uw wespennest moet negeren. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen en -vrouwen niet altijd de beste oplossing is. Momenteel is een van de beste alternatieven om contact op te nemen met experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Brasschaat.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste oplossing voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om een afspraak te bekomen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Brasschaat.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wespenvernietiging beantwoordt uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand bepaalde vaste prijs van 70 € inclusief btw.
Anders dan andere bedrijven in de branche, hebben wij ervoor gekozen om u een uniek vast tarief voor te stellen. Dit tarief om een wespennest te verdelgen is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde situaties, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te vernietigen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een training bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, competent en staan garant voor kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. Aansluitend op ons werk bent u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest resistent en vraagt het een volgend bezoek? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een expert ter beschikking en dit dicht bij uw woning. Wenst u dringend een vernietiging? Spendeer 30 € extra en wij zorgen voor een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze verdelgers kan zorgen voor de verwijdering van uw hoornaarnest in Brasschaat.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen