fbpx

Vernietiging van wespennesten in Brakel

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gevonden in de grond ?

Vreest u het bestaan van hoornaars in uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke vernietiging ten zeerste aanbevolen. Een nest breidt zich zeer snel uit en de gecreërde narigheid vergroot op dezelfde manier. Zie op welke wijze u nu kunt reageren om deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in huis is altijd de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het regelmatig onmisbaar is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te decimeren. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is mogelijk zeer riskant !
Het is meestal haalbaar om zich te wenden tot brandweermannen om de behandeling van het wespennest te voltrekken. Dit jaar, worden de brandweerlieden van Brakel overdonderd met dit type oproepen. Ondanks de tarieven, blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle oproepen te behandelen. Daarom hebben een groot aantal kazernes bepaalt om het tarief voor deze vorm van interventies te vermeerderen. Hiermee doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweer, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de noodhulpdiensten zich voornamelijk concentreren op de meest dringende vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de vernietiging van uw wespennest moet vergeten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen blijft op dit moment om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Brakel.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij vernietigen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om suggesties voor een interventie te bekomen met een van onze verdelgers die werkzaam is in de regio rond Brakel.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een vernietigingsbedrijf. Wij stellen u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de branche, is ons motto om u een op voorhand afgesproken prijs voor te leggen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs toepasbaar op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de schoorsteen of in de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zal ons huisbezoek u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent op uw eigendom bevrijd van alle sporen van ongewenste insecten na onze interventie. Is het nest immuun en vereist het een nieuwe verstuiving? Wij komen zonder supplement opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Spendeer 30 euro meer en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Brakel.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen