fbpx

Vernietiging van wespennesten in Boutersem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest vastgesteld in een muur ?

Vreest u het bestaan van ongedierte dicht bij uw schoorsteen of op uw dak ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke verdelging ten zeerste aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de veroorzaakte drukte zwelt aan volgens dezelfde proporties. Ontdek op welke wijze u snel kunt handelen met als doel deze aanval af te weren en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in huis is uiteraard een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak essentieel is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te uitroeien. Alleen actie ondernemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer gevaarlijk !
Het is over het algemeen een goed idee om een beroep te doen op de brandweer om de verdelging van een wespennest te realiseren. Onlangs, wordt de brandweer van Boutersem overstelpt met dit type oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men non-stop gebruik maken van de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te beantwoorden. Bijgevolg hebben vele kazernes beslist om de vergoeding voor dit soort noodoproepen te vermeerderen. Hiermee poogt men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweermannen zich voornamelijk concentreren op de meest problematische vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit impliceert niet dat u de behandeling van uw wespennest moet vergeten. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten vernietigen door de brandweermannen niet altijd de goede beslissing is.De beste oplossing is op dit moment om een beroep te doen op professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de nabijheid van Boutersem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de de vliesvleugeligen waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een unieke interventie voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons te contacteren om suggesties voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die actief is in de regio rond Boutersem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten de prijs voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 euro. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privaat bedrijf. Wij beantwoorden uw oproep voor de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand vastgesteld bedrag van 70 euro inclusief btw.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, hebben wij ervoor gekozen om u een unieke vast tarief voor te stellen . Deze prijs om een wespennest te verdelgen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze verdelgers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van ongewenste insecten, geleerd hebben. Ze zijn gekwalificeerd, performant en garanderen u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons werk is gegarandeerd. U bent thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op ons bezoek . Is het nest resistent en vraagt het een tweede interventie? Wij komen gratis terug bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Spendeer 30 € meer en wij zorgen voor een interventie die prioritair is ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de afrekening.

Wacht niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verdelging van uw wespennest in Boutersem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen