fbpx

Vernietiging van wespennesten in Bornem

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in een kamer ?

Constateert u de aanwezigheid van ongewenste insecten in uw pijpleiding of op uw zolder ?

Eenmaal een nest ontdekt wordt, is een snelle vernietiging meestal aangeraden. Een nest groeit zeer snel en de veroorzaakte drukte neemt toe op dezelfde manier. Zie op welke manier u onmiddellijk iets kunt ondernemen met als doel deze invasie af te slaan en over te gaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest in eigen huis is uiteraard een bron van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het in de meeste situaties verplicht is contact op te nemen met experten om een wespennest te uitroeien. Het heft zelf in handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is mogelijk zeer riskant!
Het is over het algemeen aanbevolen om contact op te nemen met de brandweermannen en -vrouwen om de behandeling van het wespennest uit te voeren. Tegenwoordig worden de brandweerlieden van Bornem overstelpt met dit type oproepen. Hoewel men hiervoor moet betalen, blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Om deze reden hebben meerdere brandweerzones beslist om het tarief voor deze vorm van noodoproepen op te trekken. Op deze manier poogt men de ‘slachtoffers’ te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweermannen en -vrouwen, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde verdelgers. Zo kunnen de brandweerlieden zich hoofdzakelijk richten op de meest urgente interventies die een gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de vernietiging van uw wespennest moet vergeten. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd een goede oplossing is. Het beste blijft tegenwoordig om zich te richten tot experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Bornem.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om een beroep op ons te doen om suggesties voor een afspraak te bekomen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Bornem.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaliter varieert van 60 tot 170 euro. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een private onderneming. Wij beantwoorden uw oproep voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand bepaalde vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, hebben wij de keuze gemaakt om u een uniek vast tarief te beloven. Deze prijs om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige nesten, zoals in de muur of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons werk is verzekerd. Aansluitend op ons bezoek bent u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest resistent en vereist het een volgende behandeling? Wij komen gratis opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit dicht bij uw woning. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een interventie die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Bij ons zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om ons
op te bellen
zodat een van onze professionnals kan overgaan tot de verdelging van uw hoornaarnest in Bornem.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen