fbpx

Vernietiging van wespennesten in Borgloon

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd op uw zolder ?

Constateert u de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of onder uw dakpannen ?

Op het moment dat een nest gevonden wordt, is een snelle verdelging vaak aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de veroorzaakte drukte vergroot in dezelfde richting. Ontdek op welke wijze u snel te werk kunt gaan met als doel deze aanval een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest in eigen huis is nog de oorzaak van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is contact op te nemen met experten om een wespennest te verdelgen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest kan gevaarlijk !
Het is veelal denkbaar om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van het wespennest te voltrekken. Onlangs, wordt de brandweer van Borgloon bedolven onder dit type noodoproepen. Hoewel dit betalend is, blijft men continu gebruik maken van de brandweermannen . Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te behandelen. Om deze reden hebben een groot aantal kazernes bepaalt om het bedrag voor dit soort interventies te vermeerderen. Zodoende doet men een poging de de burgers te ontraden om rechtstreeks contact op te nemen met de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich hoofdzakelijk richten op de meest dringende vernietigingen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit wil niet zeggen dat dat u de verdelging van uw wespennest moet laten vallen. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd een goede oplossing is.De beste oplossing blijft vandaag de dag om zich te richten tot een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten in de buurt van Borgloon.

Onze interventiedomeinen

In functie van de de vliesvleugeligen waarmee u te maken heeft, stellen we u een unieke oplossing voor. Wij vernietigen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contact met ons op te nemen om data voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Borgloon.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Het is belangrijk om te weten de kostprijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 euro inclusief belastingen.
In tegenstelling tot ondernemingen in de sector, is het onze wil om u een unieke vast tarief voor te leggen . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige gevallen, zoals nesten onder het dak of onder de grond. Wanneer het ons niet haalbaar zou lijken om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zal onze verplaatsing u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de zekerheid om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de verwijdering van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent op uw eigendom ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten na onze komst. Is het nest bestand en vereist het een tweede bezoek? Wij komen zonder extra kosten opnieuw langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal ter beschikking en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een interventie? Betaal 30 € extra en wij garanderen een verplaatsing die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken tarief. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de facturatie.

Twijfel niet om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Borgloon.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen