fbpx

Vernietiging van wespennesten in Boortmeerbeek

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd op uw zolder ?

Bent u bang voor het bestaan van ongewenste insecten in uw schoorsteen of op uw dak ?

Wanneer een nest ontdekt wordt, is een snelle verwijdering meestal aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde drukte neemt toe in dezelfde richting. Zie hoe u snel kunt tussenkomen om deze aanval stop te zetten en overgaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is uiteraard een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het vaak verplicht is om een beroep te doen op experten om een wespennest te uitroeien. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de verdelging van een nest is potentieel gevaarlijk !
Het is meestal makkelijk om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van het wespennest te voltrekken. Recentelijk, wordt de brandweer van Boortmeerbeek overstelpt met dit type oproepen. Ondanks de prijzen, blijft men voortdurend een beroep doen op de brandweermannen . Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te beantwoorden. Daarom hebben een groot aantal kazernes bepaalt om de vergoeding voor dit soort interventies te verhogen. Hiermee poogt men de particulierde mensen te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral concentreren op de meest urgente verdelgingen die een echt gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de vernietiging van een wespennest moet negeren. Wees u ervan bewust dat een wespennest laten verdelgen door de brandweer niet altijd de goede reactie is.Een van de beste oplossingen blijft momenteel om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Boortmeerbeek.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet om ons te contacteren om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Boortmeerbeek.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Deze prijsafwijking geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen of op een privébedrijf. Wij stellen u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor een op voorhand afgesproken vaste prijs van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot firma’s in de branche, willen wij u een unieke vast tarief aan te bieden . Dit tarief om een wespennest te vernietigen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of onder de grond. Als het niet haalbaar zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet aangerekend worden en zullen wij samen met u een oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om profijt te hebben van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle speciale eigenschappen, die te maken hebben met de verwijdering van nesten van wespen, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, deskundig en staan garant voor kwalitatief werk.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is verzekerd. U bent thuis verlost van alle sporen van ongewenste insecten aansluitend op ons bezoek . Is het nest resistent en vereist het een nieuwe interventie? Wij komen zonder supplement terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een vernietiging? Betaal 30 euro extra en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
ons te contacteren
zodat een van onze verdelgers kan overgaan tot de vernietiging van uw wespennest in Boortmeerbeek.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen