fbpx

Vernietiging van wespennesten in Boom

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd dicht bij uw woning ?

Vermoedt u de aanwezigheid van wespen in uw schoorsteen of op uw dak ?

Eenmaal een nest gevonden wordt, is een onmiddellijke behandeling meestal aangeraden. Een nest neemt zeer snel in omvang toe en de ontstane drukte vergroot volgens dezelfde proporties. Zie op welke manier u snel kunt reageren met als doel deze invasie af te weren en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De aanwezigheid van een wespennest in huis is uiteraard een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het in veel gevallen essentieel is om een beroep te doen op erkende verdelgers om een wespennest te vernietigen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de behandeling van een nest is potentieel zeer riskant!
Het is doorgaans aangeraden om contact op te nemen met de brandweer om de verdelging van een wespennest te voltrekken. Tegenwoordig worden de brandweerlieden van Boom bedolven onder dit soort interventies. Ondanks de tarieven blijft men continu een beroep doen op de brandweerlieden. Hierdoor hebben ze problemen om alle aanvragen te beantwoorden. Bijgevolg hebben verschillende kazernes beslist om de prijs voor deze vorm van oproepen te verhogen. Hiermee tracht men particulieren te ontmoedigen om zich rechtstreeks te wenden tot de brandweerlieden, ten voordele van onafhankelijke gespecialiseerde ondernemingen. Zo kunnen de hulpdiensten zich voornamelijk focussen op de meest problematische vernietigingen die een een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet negeren. Houd in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweermannen niet altijd de beste oplossing is. De meest ideale reactie momenteel is om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Boom.

Onze interventiedomeinen

Naargelang de het ongedierte waarmee u te maken heeft, stellen we u een gespecialiseerde interventie voor. Wij behandelen over het algemeen:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij zijn actief in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om ons op te bellen om data voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die actief is in de regio rond Boom.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest over het algemeen varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweermannen en -vrouwen of op een vernietigingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor aan een op voorhand vastgestelde vaste prijs van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de branche, hebben wij de keuze gemaakt om u een vast tarief voor te leggen. Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige situaties, zoals in de muur of onder de grond. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij samen met u een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Gebruik maken van de diensten van de verdelgers van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, gelinkt aan de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en garanderen u kwalitatief werk.

Een direct resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. Aansluitend op onze interventie bent u op uw eigendom ontdaan van alle sporen van ongewenste insecten. Is het nest resistent en vraagt het een tweede verstuiving? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit in de buurt van uw woning. Heeft u dringend nood aan een uitroeiing? Betaal 30 euro extra en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Bij ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze professionnals kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Boom.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen