fbpx

Vernietiging van wespennesten in Bonheiden

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in uw tuin ?

Constateert u de aanwezigheid van ongewenste insecten dicht bij uw schoorsteen of ter hoogte van uw dak ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle verwijdering meestal aanbevolen. Een nest breidt zich snel uit en de gecreërde narigheid vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke wijze u snel iets kunt ondernemen om deze invasie stop te zetten en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De ontdekking van een wespennest thuis is altijd de oorzaak van zorgen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Bovenal, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is contact op te nemen met specialisten om een wespennest te vernielen. Zelf actie ondernemen wat betreft de vernietiging van een nest kan mogelijk riskant!
Het is doorgaans mogelijk om uw toevlucht te nemen tot de brandweer om de verdelging van het wespennest uit te voeren. Recentelijk worden de brandweermannen en -vrouwen van Bonheiden overstelpt met dit type noodoproepen. Ondanks de prijs blijft men overmatig een beroep doen op de brandweermannen- en vrouwen. Hierdoor hebben ze moeilijkheden om alle aanvragen te beantwoorden. Om deze reden hebben een groot aantal kazernes beslist om de prijs voor dit soort noodoproepen op te trekken. Zodoende probeert men de aanvragers te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweermannen en -vrouwen, ten voordele van onafhankelijke vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich vooral richten op de meest urgente interventies die een echt gevaar voor de bewoners vormen. Dit impliceert niet dat u de behandeling van het wespennest moet vergeten. Houd in gedachten dat een wespennest laten weghalen door de brandweerlieden niet altijd een goede oplossing is. Een van de beste oplossingen momenteel is om zich te richten tot professionals, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals dicht bij Bonheiden.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte die u het hoofd moet bieden, stellen we u een aangepaste interventie voor. Wij behandelen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij opereren in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet langer om een beroep op ons te doen om data voor een interventie met een van onze experten, die werkzaam is in de regio rond Bonheiden, te bekomen.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Weet dat de prijs voor de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit verschil in prijs geldt ook als u een beroep doet op de hulpdiensten of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verwijdering van een wespen- of hoornaarnest voor aan een op voorhand afgesproken tarief van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere firma’s in de sector, is ons motto om u een uniek vast tarief voor te stellen. Dit tarief om een wespennest te verwijderen, is zelfs toepasbaar op de meest moeilijke gevallen, zoals in de muur of ondergronds. Als het ons niet zou lukken om het nest te verwijderen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet verrekend worden en zullen wij u helpen om een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van specialisten

Onze dienstverleners hebben allemaal een opleiding bijgewoond waarbij ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en staan garant voor een verzorgd resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons succes is gegarandeerd. Na onze komst bent u op uw eigendom bevrijd van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest immuun en vraagt het een tweede verstuiving? Wij komen zonder supplement opnieuw bij u langs!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger ter beschikking en dit dicht bij uw woning. Heeft u dringend nood aan een behandeling? Betaal 30 euro meer en wij zorgen voor een verplaatsing die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste tarieven op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Twijfel niet langer om ons
op te bellen
zodat een van onze experten kan zorgen voor de verdelging van uw hoornaarnest in Bonheiden.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen