fbpx

Vernietiging van wespennesten in Boechout

Heeft u een wespen- of hoornaarnest geconstateerd in uw slaapkamer ?

Bent u bang voor het bestaan van wespen in uw pijpleiding of onder uw dakpannen ?

Wanneer een nest gelokaliseerd wordt, is een snelle vernietiging meestal aangeraden. Een nest wordt zeer snel groter en de gecreërde narigheid vergroot op dezelfde manier. Ontdek op welke manier u onmiddellijk kunt reageren met als doel deze aanval een halt toe te roepen en over te gaan tot de vernietiging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

Het bestaan van een wespennest thuis is uiteraard een bron van problemen.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Eerst en vooral, wees u ervan bewust dat het dikwijls noodzakelijk is contact op te nemen met erkende verdelgers om een wespennest te vernietigen. Zelf actie ondernemen wat betreft de uitroeiing van een nest is mogelijk riskant!
Het is over het algemeen denkbaar om contact op te nemen met brandweermannen om de vernietiging van een wespennest te voltrekken. Recentelijk worden de brandweerlieden van Boechout overdonderd met dit soort interventies. Ondanks hun tarieven blijft men voortdurend contact opnemen met de brandweermannen. Hierdoor hebben ze moeite om alle oproepen te behandelen. Om deze reden hebben een groot aantal kazernes beslist om het bedrag voor deze vorm van interventies te verhogen. Zodoende doet men een poging de particuliere mensen te ontraden om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweer, ten voordele van onafhankelijke verdelgingsbedrijven. Zo kunnen de brandweerlieden zich hoofdzakelijk focussen op de meest urgente interventies die een reëel gevaar voor de bewoners vormen. Dit wil niet zeggen dat u de vernietiging van uw wespennest moet negeren. Houd echter in het achterhoofd dat een wespennest laten weghalen door de brandweer niet altijd de goede methode is. Het beste op dit moment is om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, waarvan de medewerkers een speciale opleiding gevolgd hebben, vergelijkbaar met Wespenvernietiging, dat een beroep doet op professionals in de stad Boechout.

Onze interventiedomeinen

In functie van de insecten die u het hoofd moet bieden, stellen we u een gespecialiseerde oplossing voor. Wij verdelgen voornamelijk:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen om mogelijke data voor een interventie met een van onze experten die werkzaam is in de regio rond Boechout, te bespreken.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

Wees u ervan bewust het tarief voor de verdelging van een wespen- of hoornaarnest doorgaans varieert van 60 tot 170 €. Dit prijsverschil geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een verdelgingsbedrijf. Wespenvernietiging stelt u de verdelging van een wespen- of hoornaarnest voor aan een op voorhand vastgesteld tarief van 70 € inclusief belastingen.
Anders dan andere bedrijven in de sector, is het onze wil om u een op voorhand afgesproken prijs voor te stellen. Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs van toepassing op de meest gecompliceerde gevallen, zoals in de muur of ondergronds. Indien het niet mogelijk zou zijn om het nest te verdelgen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij samen met u een andere oplossing zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Zich wenden tot de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de garantie om te profiteren van:

De expertise van experten

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding bijgewoond tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de verdelging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn geschoold, competent en verzekeren u een verzorgd resultaat.

Een direct resultaat

Ons succes is gegarandeerd. Na onze komst bent u thuis verlost van alle sporen van vliesvleugeligen. Is het nest bestand en vereist het een volgende behandeling? Wij komen zonder extra kosten terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een professionnal voor en dit in de buurt van uw woonplaats. Heeft u dringend nood aan een verdelging? Betaal 30 € extra en wij garanderen een interventie die voorrang krijgt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijk en vooraf afgesproken pakket. Als u van onze diensten gebruik maakt, zullen er geen nare verrassingen zijn bij de afrekening.

Aarzel niet langer om
contact met ons op te nemen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de vernietiging van uw hoornaarnest in Boechout.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen