fbpx

Vernietiging van wespennesten in Blankenberge

Heeft u een wespen- of hoornaarnest gezien in een muur ?

Constateert u het bestaan van hoornaars dicht bij uw schoorsteen of op uw zolder ?

Op het moment dat een nest ontdekt wordt, is een onmiddellijke verdelging ten zeerste aanbevolen. Een nest groeit zeer snel en de gecreërde drukte neemt toe in dezelfde richting. Zie op welke wijze u snel iets kunt ondernemen om deze invasie een halt toe te roepen afslaan en overgaan tot de verdelging van het wespen- of hoornaarnest.

face un nid de guêpes

Wat te doen als u een wespennest ontdekt?

De verschijning van een wespennest bij u thuis is nog een bron van ongerustheid.

VRAAG EEN INTERVENTIE AAN


Voorafgaand aan, weet dat het in vele gevallen noodzakelijk is om een beroep te doen op professionelen om een wespennest te vernielen. Het heft in eigen handen nemen wat betreft de vernietiging van een nest is mogelijk riskant !
Het is doorgaans een goed idee om uw toevlucht te nemen tot brandweerlieden om de verdelging van een wespennest uit te voeren. Tegenwoordig, worden de brandweermannen van Blankenberge overstelpt met dit soort interventies. Hoewel dit betalend is, blijft men voortdurend gebruik maken van de brandweer. Hierdoor hebben ze moeite om alle aanvragen te beantwoorden. Daarom hebben verschillende brandweerzones beslist om het bedrag voor dit type oproepen te vermeerderen. Hiermee doet men een poging de de ‘slachtoffers’ te ontmoedigen om rechtstreeks een beroep te doen op de brandweerlieden, ten voordele van private vernietigingsbedrijven. Zo kunnen de brandweermannen zich voornamelijk focussen op de meest problematische aanvragen die een gevaar voor de bewoners vormen.Dit betekent niet dat u de behandeling van een wespennest moet afblazen. Houd in gedachten dat een wespennest laten verdelgen door de brandweermannen niet altijd de beste oplossing is.De beste oplossing is op dit moment om een beroep te doen op experten, waarvan de medewerkers een speciale vorming gevolgd hebben, zoals Wespenvernietiging, dat een beroep doet op specialisten dicht bij Blankenberge.

Onze interventiedomeinen

Op basis van de het ongedierte waarmee u geconfronteerd wordt, stellen we u een specifieke interventie voor. Wij verdelgen in het bijzonder:

Guêpes

Wespen

Frelons asiatiques

Aziatische hoornaars

Frelons européens

Europese hoornaars

Wij verplaatsen ons in heel België, zowel in Wallonië, Vlaanderen als Brussel.

Aarzel dus niet langer om ons te contact met ons op te nemen om voorstellen voor een interventie vast te leggen met een van onze professionals die werkzaam is in de regio rond Blankenberge.

Onze tarieven voor de vernieting van wespen- en hoornaarnesten

U moet weten het tarief voor de vernietiging verdelging van een wespen- of hoornaarnest normaal gezien varieert van 60 tot 170 €. Dit hiaat geldt ook als u een beroep doet op de brandweer of op een privébedrijf. Wespenvernietiging stelt u de vernietiging van een wespen- of hoornaarnest voor een vast som van 70 € inclusief btw.
In tegenstelling tot bedrijven in de sector, is het onze wil om u een vaste vast tarief te beloven . Deze prijs om een wespennest te weg te nemen, is zelfs toepasbaar op de meest lastige situaties, zoals nesten onder het dak of ondergronds. Stel dat het niet mogelijk zou zijn om het nest te weg te nemen (< 1% van de gevallen), zullen de verplaatsingskosten u niet gefactureerd worden en zullen wij u helpen om een alternatief zoeken.

Onze garantie tegen wespen en hoornaars

Een beroep doen op de diensten van het bedrijf van Wespenvernietiging, is de belofte om profijt te hebben van:

De expertise van professionnals

Onze techniekers hebben allemaal een opleiding gevolgd tijdens dewelke ze alle bijzondere kenmerken, die te maken hebben met de vernietiging van nesten van hoornaars, geleerd hebben. Ze zijn ervaren, performant en staan garant voor een kwalitatief resultaat.

Een onmiddellijk resultaat

Ons resultaat is gegarandeerd. U bent bij u thuis ontdaan van alle sporen van vliesvleugeligen aansluitend op onze interventie. Is het nest resistent en vereist het een tweede bezoek? Wij komen gratis terug!

Een snelle interventie

Wij stellen u snel de diensten van een verdelger voor en dit {dicht bij|in de buurt van uw woonplaats. Wenst u dringend een vernietiging? Betaal 30 euro meer en wij garanderen een behandeling die met spoed behandeld wordt ten opzichte van andere interventies.

De beste prijzen op de markt

Een duidelijke en vooraf afgesproken prijs. Via ons, zullen er geen onaangename verrassingen zijn bij de facturatie.

Wacht niet langer om
op te bellen
zodat een van onze experten kan overgaan tot de verdelging van uw wespennest in Blankenberge.

Slachtoffer van een wespen- of hoornaarnest?

Wacht niet langer om een interventie van een van onze experten aan te vragen